Viihtyisän kodin elementit Tornion ytimessä

Tornion ydinkeskustaan rakennettava kerrostalo tuo viihtyisää asumista lähelle rajan palveluita. Asunnoista avautuvat upeat maisemat Tornionjoelle ja Haaparantaan.

- Asunnoissa on paljon avaraa tilaa ja niistä avartuu mahtavat maisemat Tornionjoelle ja Haaparannalle, kertoo projektiassistentti Päivi Salmi.

Nykyaikainen talotekniikka, uutuuttaan kiiltävät pinnat, ainutlaatuinen sijainti ja helppo, huoleton asuminen saapuvat Tornion ydinkeskustaan alkusyksystä. Tällöin kauppakeskus Rajalla vieressä aloitetaan yhden Tornion ainutlaatuisimman asuintalon rakennustyöt. Kyseessä on Asunto Oy Tornion Jopparin Kulma, joka tarjoaa 47 modernia huoneistoa viihtyisään asumiseen.

- Halusimme tuoda kauniit tilat upeilla maisemilla ja käytännönläheisellä toteutuksella aivan Tornion keskustaan, kertoo projektiassistentti Päivi Salmi.

Uuden kerrostaloasunnon valttikorttina on paitsi sijainti, myös toteutus. Jopparin Kulmassa on panostetttu taloteknisiin järjestelmiin, muun muassa keskitettyyn tulo- ja poistoilmanvaihtoon lämmöntalteenotolla ja ilmanviilennyksellä sekä kylpyhuoneiden kosteusantureihin, jotka ylläpitävät asumismukavuutta.

- Talotekniikka on laatua, asunnoissa on paljon avaraa tilaa ja niistä avartuu mahtavat maisemat Tornionjoelle ja Haaparannalle. Jokaisessa huoneistossa on myös oma parveke, jotta asuintiloissa on mahdollisimman paljon valoa. Parvekkeet ovat myös lasitetut, sillä monet asukkaat arvostavat tätä pientä, mutta tärkeä yksityiskohtaa.

Jopparin Kulma tuo viihtyisää asumista lähelle rajan palveluita.

Täyden kympin palvelut kivenheiton päässä

Niin yksityiskohdat kuin suuremmat kokonaisuudet on ajateltu alusta loppuun. Kaksioista ja kolmioista muodostuvat asunnot alkavat 3 kerroksesta ylöspäin aina 8. kerroksen kattohuoneistoihin ja kahden alakerroksen tilat on jätetty liiketiloja varten.

- Palvelut ovat kirjaimellisesti aivan kivenheiton päässä! Vai pitäisikö sanoa, hissikyydin ulottuvissa, kuvailee Salmi.

Asukkaat pääsevät hissikyydillä asuinkerroksistaan myös näppärästi maan alla oleviin kellaritiloihin sekä parkkihalliin, mikä tulee olemaan kätevää etenkin talvella. Autohallista löytyy puolestaan monenlaisia parkkipaikkoja invapaikoista sähköautoille varustettuihin parkkipaikkoihin.

Korotettu piha-alue luo rauhallisen miljöön talon asukkaiden omaan käyttöön.

Katutasosta korotetulla piha-alueella on myös lisää parkkitilaa. Korotettu piha-alue itsessään takaa rauhallisen miljöön talon asukkaiden omaan virkistäytymiseen ja mahdollisuuden rentoutua kaupunkimaisemissa.

Suomen ja Ruotsin rajamailla sijaitseva huoneisto on oivallinen sijoituskohde, joko vuokrattavaksi tai omaa kotia silmällä pitäen.

- Parkkihallin helppous, upeat maisemat, lähellä olevat palvelut, modernikalusteiset huoneistot ja jokaisessa asunnossa olevat parvekkeet ovat kokonaisuuksia, jotka saavat arjen tuntumaan helpolta ja ylelliseltä, kuvailee Salmi.

Ja miksei arki saisikin olla helppoa sekä hieman ylellistä. Olipa kyseessä viihtyisyyttä etsivä pariskunta tai iäkkäämpi asukki, keväällä 2018 valmistuva kerrostalo on monipuolisuudessaan kaupunkiasujan unelmakohde, joka täyttää kaikki viihtyisän kodin elementit.

Kysy lisää projektiassistentti Päivi Salmelta, hän auttaa mielellään: paivi.salmi@tapojarvi.fi tai +358 (0)40 6213833.

Päivämäärä korvan taakse

Projektiassistentti Päivi Salmi on Rajalla kauppakeskuksessa pe 1.7. klo 10 alkaen esittelemässä Jopparin Kulmaa. Poikkea paikan päälle ja ota mukaasi tuorein esite!

Lue aiheesta lisää >>