Upeat Shellac-kynnet ja hoidetut kädet huomataan

Kemin Kosmetiikassa tehty Shellac-kestolakkaus koristeluilla.

Aurinko lämmittää ja kevään merkit ovat ilmassa. Tässä vaiheessa meistä moni huomaa käsineiden piilosta paljastuvat kädet ja kynnet, jotka ovat kärsineet talvipakkasissa ja kuivassa huoneilmassa. Kynnet ovat kuivat, hauraat ja liuskoittuvat, eikä revenneissä ja repsottavissa kynsinauhoissakaan ole kehumista. Kädet ovat niin kuivat ja karheat, että ne kävisivät keittiössä raastinraudasta…

Tästä löydät Kemin Kosmetiikan ammattiniksit pehmeille käsille ja kauniille kynsille!

Päivitä hoitorutiinit vuodenaikojen mukaan

Kemin Kosmetiikan omistaja ja SKY-kosmetologi Maarit Rantakupari tunnistaa tämän tutun ongelman:

”Talvisin meidän tulisi päivittää käsienhoitotuotteetkin vastaamaan vuodenajan vaatimuksia. Hyvä käsivoide ja kynsiöljy kuuluvat päivittäiseen perushoitoon. Silottavat kuorinnat ja tehokosteuttavat käsinaamiot kannattaa lisätä viikoittaiseen käsihoito-ohjelmaan. Jos kädet ja kynnet ovat oikein huonossa kunnossa, suosittelen tulemaan hoitolaamme perusteelliseen käsihoitoon, jonka jälkeen kotihoitokin on huomattavasti helpompaa.

Suosittelen kaunista Shellac-kestolakkausta, joka suojaa kynttä liuskoittumiselta ja lohkeilulta. Se on myös avuksi kynsien kasvattamisessa.”

Kynsien keratiinihoidolla tuloksia jopa viikossa!

Kestolakkaus kuulostaa upealta, mutta entä me huonokyntiset, joilla kynnet ovat lohjenneet, liuskoittuneet ja olemattoman lyhyet?

Kemin Kosmetiikan SKY-kosmetologi Eija Kaupilla on ratkaisu: ”CND RescueRxx-keratiinihoito tekee ihmeitä vahingoittuneille kynsille! Olemme saaneet mahtavaa palautetta asiakkailtamme tästä tuotteesta esim. liuskoittuviin, halkeileviin ja helposti katkeaviin kynsiin sekä kynnen valkoisiin läiskiin. Tuotteen teho perustuu lampaanvillasta uutettuun keratiiniin, joka kiinnittyy kynnen pintaan. Yhdessä jojoba- sekä manteliöljyn kanssa ne sitovat kynteen sekä kosteutta että kovuutta.

Tuloksia saat jo viikon käytöllä, mutta suositellulla kuukauden kuurilla kynsien terveys on selvästi parantunut.”

Kynsinauhat kaipaavat myös hoitoa

Mitä sitten on tehtävissä kuiville, repeileville, tikkuisille ja pitkin kynttä kasvaville kynsinauhoille?

”Kynsiöljyn käyttö tulisi kuulua päivittäisiin rutiineihin. CND SolarOil –kynsiöljy sisältää manteli- ja jojobaöljyä sekä E-vitamiinia, jotka yhdessä imeytyvät syvälle kynteen ja kynsinauhoille kosteuttaen, vahvistaen ja suojaten tehokkaasti. Kynsiöljyä suositellaan käytettäväksi paljaalle kynnelle, mutta myös keratiinihoitojen yhteydessä sekä lakkauksien tai rakennekynsien kanssa. Mikäli kynsinauhat kasvavat pitkin kynttä tai sinulla on taipumusta kynsitikkuihin, suosittelemme CuticleEraser –kynsinauhavoidetta, joka hedelmähappojen avulla mikrokuorii kynsinauhoja samalla kosteuttaen kynsilevyjä ja ympäröivää ihoa” opastaa Maarit Rantakupari.

Shellac-lakkaus viimeistelee hyvinhoidetut kädet

Maarit Rantakupari MasterPainter -kurssilla oppimassa uusia kynsikoristelutekniikoita.

Nyt on aika viimeiselle silaukselle: kynsien lakkaukselle.

”Käytämme hoitolassamme CND Shellac-kestolakkajärjestelmää, joka on markkinoiden ainoa patentoitu UV-lakka. Se kestää kynsissä vähintään 14 päivää. Shellac on myös yksi hellävaraisimmista kestolakkauksista, sillä omaa kynttä ei tarvitse viilata ollenkaan. Shellac-lakkaus tehdään suoraan omalle kynnelle ja on helppo poistaa 5 minuutissa asetonipitoisella lakanpoistoaineella. Shellac ei myöskään kuivata tai liuskoita omia kynsiä, vaan lakkauksen voi tehdä kynsiin kerta toisensa jälkeen aiheuttamatta vahinkoa luonnonkynnelle”, Maarit Rantakupari kertoo.

Hän jatkaa: ”Shellacin valmistajalta on tullut myös kotikäyttöön tarkoitettu uusi ja innovatiivinen kynsilakka: CND Vinylux. Se on kynsilakkajärjestelmä, johon kuuluu värilakka sekä päällyslakka, jotka yhdessä takaavat korkean kiillon ja kestävyyden jopa viikoksi. Tämä lakka on saanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa ja se valittiin viime vuonna Suomessa vuoden parhaaksi kynsilakaksi!”

Maarit Rantakupari muistuttaa, että kynsiin saa lakkauksen lisäksi upeita koristeluja, joilla lakkauksesta saadaan persoonallinen ja näyttävä. ”Kävin tänä keväänä arvostetun CND MasterPainter –koulutuksen, jossa sain opit kynsikoristeluihin ja erilaisten materiaalien käyttöön koristeluissa viimeisimpien trendien ja oppien mukaan. Shellac-lakkauksen voi personoida mm. folioilla, glittereillä, pigmenteillä, kristalleilla ja leimauksilla.

Tämän kevään trendikkäimmät kynnet ovat siron ovaalin muotoiset ja niihin tehdään Shellac-lakkaus vaaleilla, pehmeillä sävyillä, jotka huokuvat flirttailevaa vetovoimaa. Kynsikoristeluissa pastellikynsiin voidaan lisätä romanttista pitsikoristelua, herkkää glitteriä tai kaiverruskuvioita”, vinkkaa Maarit Rantakupari.